Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

Για το πόστ αυτό αφορμή στάθηκε η επικοινωνία μου τις τελευταίες μέρες μέσα από σχόλια και mail με τη Roadartist. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω όλες τις ταινίες με τέρατα, μεταλλαγμένα καλαμάρια, υπερμεγέθη χταπόδια και φυσικά αιμοδιψείς καρχαρίες.
Την ώρα που όλος ο κόσμος βρίσκει διέξοδο στη ζέστη και την εργασιακή βαρεμάρα, κοιτώντας βιντεάκια με παραλίες στο διαδίκτυο, εγώ συνηθίζω να ξαναβλέπω σκηνές από αγαπημένες ταινίες, όπως αυτές που περιέγραψα παραπάνω.
Ανεξάρτητα από εποχή και κλίμα, υπάρχει η διαχρονική φαντασίωση μου στην Ερμού στο Σύνταγμα τα μεσημέρια του Σαββάτου όταν η κίνηση στα μαγαζιά είναι στο φόρτε της.
Σκέφτομαι τότε, τι ωραία που θα ήταν αν πίσω από τις πολυόροφες κατασκευές, εμφανιζόταν ξαφνικά το λατρεμένο κεφάλι του Κίνγκ Κόνγκ.
Εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος.
16 σχόλια:

Rania είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΥΠ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ Ε;

manetarius είπε...

χΑ! Εγώ έχω τέτοιες φαντασιώσεις όταν βλέπω το αφεντικό μου! Φαντάζομαι οτι ανοίγει το πάτωμα της εταιρείας ακριβώς μπροστά στο γραφείο μου και ξεπετάγεται ένας λευκός καρχαρίας και τονε κάνει μια χαψιά!
Μετά ξανακλείνει το πάτωμα, μένει η εταιρεία σε μένα, τηνε πουλάω στο πρωτο "κοράκι" που θα μου την πέσει και πάω διακοπές στα νησιά Φίτζι!
Άτιμη κενωνία... που είναι το Τζουμάντζι βρε παιδιά;

(πολύ ζέστη έχει κι εδώ!)

Rania είπε...

Σ αυτό με το χταπόδι πρωταγωνιστεί ο Λορέντζο Λάμας! ΘΕΟΣ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Roadartist είπε...

xaxaxa όχι για να δούνε όλοι τι τραβάω!! Βρε ο...θαλασσόλυκος δεν καταλαβαίνει.. Όσο εσύ στέλνεις βίντεο με τα τερατάκια σου, εγώ θα σου στέλνω παραδεισένιες παραλίες να στη σπάω!!! :))
Κανείς δεν την αντέχει τη ζέστη.. Από αύριο θα έχουμε και το πρώτο καυσωνάκι.. Να δω εκεί τι θα σκαρφιστείς.. :)

Sally Finkenstein είπε...

Eγώ πάλι, η μόνη φαντασίωση που έχω βλέποντας αυτό το γιγαντιαίο χταποδάκι είναι... στα κάρβουνα! Με μια φετούλα από το πλοκάμι θα γεμίσει η σχάρα. Το φαντάζομαι απλωμένο στις κεραίες της ταράτσας, να ξεραθεί... για το χειμώνα! μιαμ!

Να φάει όλη η bloggerland!

fghttpower είπε...

Το ενναλακτικό τέλος για τον Κίνγκ Κόγκ όλα τα λεφτά.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Δεν παίζεσαι! Πάντως δεν μπορείς να πεις, καλύτερο ξεσήκωμα από την road δεν θα βρεις πουθενά!
Καλό ξεκαύσωνα.

Adamantia είπε...

Eχεις δεί μια γαλλική πολύ γνωστή όπου είναι μια εξωτική παραλία γεμάτη και καλά ψαγμένο κόσμο που έχει φτάσει με τα χίλια ζόρια μέχρι εκεί (πρώτο μέρος της ταινίας) όπου ξαφνικά βγαίνουν κάτι μικρές στην αρχή κουτσομούρες για αναγνωριστική βόλτα και μετά γίνονται τεράστιες κι αρχίσουν και καταβροχθίζουν τους διανοούμενους λουόμενους οι οποίοι τρέχουν να σωθούν αλλά φυσικά δεν τα καταφέρνουν εκτός απ'τον πρωταγωνιστή ο οποίος απελπισμένος καταφέρνει να τις σκοτώσει και να τις κάνει ένα ωραιότατο σούσι πριν το τέλος? Την έχω σε dvd αν θες!

Θα δροσίσει απ΄τη Κυριακή.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Rania
Ούτε τον Λάμας αντέχω αλλά τι να κάνω τώρα.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

manetarius
Άψογο το σχέδιο σου κι επιτέλους άλλη διάσταση στην έννοια του μεγαλοκαρχαρία.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Roadartist
Επικές βιντεομαχίες ανάμεσα σε τέρατα και παραδείσους.
Νικητής όπως πάντα, ο αθλητισμός.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Sally Finkenstein
Χωρίς γιγάντιο καλαμάρι η χαρά θα μείνει μισή.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

fghttpower
Επίσης καλό εναλλακτικό τέλος και στο βιντεάκι του You Tube με το διαστημόπλοιο.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

epikuros
Ότι η Roadartist προσφέρει αφορμές για διάφορα αναμφισβήτητο, το πως τις αξιοποιώ είναι ένα ζήτημα για το οποίο είναι η ίδια αρμόδια να τοποθετηθεί.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Adamantia
Το dvd φέρε γρήγορα σε συσκευασία δύο σε ένα (μαζί με έναν αγώνα ράγκμπυ)

Ανώνυμος είπε...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風