Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

Για το πόστ αυτό αφορμή στάθηκε η επικοινωνία μου τις τελευταίες μέρες μέσα από σχόλια και mail με τη Roadartist. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω όλες τις ταινίες με τέρατα, μεταλλαγμένα καλαμάρια, υπερμεγέθη χταπόδια και φυσικά αιμοδιψείς καρχαρίες.
Την ώρα που όλος ο κόσμος βρίσκει διέξοδο στη ζέστη και την εργασιακή βαρεμάρα, κοιτώντας βιντεάκια με παραλίες στο διαδίκτυο, εγώ συνηθίζω να ξαναβλέπω σκηνές από αγαπημένες ταινίες, όπως αυτές που περιέγραψα παραπάνω.
Ανεξάρτητα από εποχή και κλίμα, υπάρχει η διαχρονική φαντασίωση μου στην Ερμού στο Σύνταγμα τα μεσημέρια του Σαββάτου όταν η κίνηση στα μαγαζιά είναι στο φόρτε της.
Σκέφτομαι τότε, τι ωραία που θα ήταν αν πίσω από τις πολυόροφες κατασκευές, εμφανιζόταν ξαφνικά το λατρεμένο κεφάλι του Κίνγκ Κόνγκ.
Εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος.








15 σχόλια:

Rania είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΥΠ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ Ε;

manetarius είπε...

χΑ! Εγώ έχω τέτοιες φαντασιώσεις όταν βλέπω το αφεντικό μου! Φαντάζομαι οτι ανοίγει το πάτωμα της εταιρείας ακριβώς μπροστά στο γραφείο μου και ξεπετάγεται ένας λευκός καρχαρίας και τονε κάνει μια χαψιά!
Μετά ξανακλείνει το πάτωμα, μένει η εταιρεία σε μένα, τηνε πουλάω στο πρωτο "κοράκι" που θα μου την πέσει και πάω διακοπές στα νησιά Φίτζι!
Άτιμη κενωνία... που είναι το Τζουμάντζι βρε παιδιά;

(πολύ ζέστη έχει κι εδώ!)

Rania είπε...

Σ αυτό με το χταπόδι πρωταγωνιστεί ο Λορέντζο Λάμας! ΘΕΟΣ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Roadartist είπε...

xaxaxa όχι για να δούνε όλοι τι τραβάω!! Βρε ο...θαλασσόλυκος δεν καταλαβαίνει.. Όσο εσύ στέλνεις βίντεο με τα τερατάκια σου, εγώ θα σου στέλνω παραδεισένιες παραλίες να στη σπάω!!! :))
Κανείς δεν την αντέχει τη ζέστη.. Από αύριο θα έχουμε και το πρώτο καυσωνάκι.. Να δω εκεί τι θα σκαρφιστείς.. :)

Sally Finkenstein είπε...

Eγώ πάλι, η μόνη φαντασίωση που έχω βλέποντας αυτό το γιγαντιαίο χταποδάκι είναι... στα κάρβουνα! Με μια φετούλα από το πλοκάμι θα γεμίσει η σχάρα. Το φαντάζομαι απλωμένο στις κεραίες της ταράτσας, να ξεραθεί... για το χειμώνα! μιαμ!

Να φάει όλη η bloggerland!

fghttpower είπε...

Το ενναλακτικό τέλος για τον Κίνγκ Κόγκ όλα τα λεφτά.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Δεν παίζεσαι! Πάντως δεν μπορείς να πεις, καλύτερο ξεσήκωμα από την road δεν θα βρεις πουθενά!
Καλό ξεκαύσωνα.

Adamantia είπε...

Eχεις δεί μια γαλλική πολύ γνωστή όπου είναι μια εξωτική παραλία γεμάτη και καλά ψαγμένο κόσμο που έχει φτάσει με τα χίλια ζόρια μέχρι εκεί (πρώτο μέρος της ταινίας) όπου ξαφνικά βγαίνουν κάτι μικρές στην αρχή κουτσομούρες για αναγνωριστική βόλτα και μετά γίνονται τεράστιες κι αρχίσουν και καταβροχθίζουν τους διανοούμενους λουόμενους οι οποίοι τρέχουν να σωθούν αλλά φυσικά δεν τα καταφέρνουν εκτός απ'τον πρωταγωνιστή ο οποίος απελπισμένος καταφέρνει να τις σκοτώσει και να τις κάνει ένα ωραιότατο σούσι πριν το τέλος? Την έχω σε dvd αν θες!

Θα δροσίσει απ΄τη Κυριακή.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Rania
Ούτε τον Λάμας αντέχω αλλά τι να κάνω τώρα.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

manetarius
Άψογο το σχέδιο σου κι επιτέλους άλλη διάσταση στην έννοια του μεγαλοκαρχαρία.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Roadartist
Επικές βιντεομαχίες ανάμεσα σε τέρατα και παραδείσους.
Νικητής όπως πάντα, ο αθλητισμός.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Sally Finkenstein
Χωρίς γιγάντιο καλαμάρι η χαρά θα μείνει μισή.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

fghttpower
Επίσης καλό εναλλακτικό τέλος και στο βιντεάκι του You Tube με το διαστημόπλοιο.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

epikuros
Ότι η Roadartist προσφέρει αφορμές για διάφορα αναμφισβήτητο, το πως τις αξιοποιώ είναι ένα ζήτημα για το οποίο είναι η ίδια αρμόδια να τοποθετηθεί.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Adamantia
Το dvd φέρε γρήγορα σε συσκευασία δύο σε ένα (μαζί με έναν αγώνα ράγκμπυ)